(+30) 6982 229 884
Ελληνικά

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ

Μετά την απόκτηση των ακινήτων η πλειοψηφία των ιδιοκτητών ξεκινάει την εκτέλεση επισκευών. Το ακίνητο δεν ανταποκρίνεται πάντα στις ανάγκες του πελάτη, πολύ περισσότερο όταν αυτός επιθυμεί να εισάγει το δικό του γούστο στην εσωτερική μορφή του κτηρίου, του διαμερίσματος. Ιδιαίτερα αυτό αφορά τα εμπορικά ακίνητα, όπως ξενοδοχεία, κλαμπ, μπαρ και άλλα παρόμοια ακίνητα.

Όμως ακόμα κι αυτές, οι φαινομενικά συνήθεις εργασίες, μερικές φορές δεν είναι απλό να ελεγχθούν. Η εταιρεία «INVEST GREECE» θα φροντίσει για την ανακατασκευή οποιουδήποτε ακινήτου. Το φάσμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει :

  • Ανάπλαση του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου.
  • Σχεδιασμός των διακοσμητικών και κατασκευαστικών εργασιών.
  • Σχεδιασμός τοποθέτησης της πισίνας  και των χώρων αναψυχής.
  • Σχεδιασμός πάρκων.
  • Οργάνωση εργασιών εξοπλισμού δημόσιων χώρων.

 

Το να αποτελέσει ένα οποιοδήποτε ακίνητο, το καμάρι του ιδιοκτήτη , είναι μια διαδικασία πολύπλοκη, χρονοβόρα και δαπανηρή. Απευθυνόμενοι στην εταιρεία  «INVEST GREECE» μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κατά τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την οργάνωση της εργασίας, θα ληφθούν υπόψη όλες οι απαιτήσεις σας, χωρίς να παραβιάζονται οι κανόνες και οι απαιτήσεις της νομοθεσίας.

   Η συνεργασία μαζί μας θα αποδώσει μόνο θετικά αποτελέσματα. Εκτιμούμε τον κάθε πελάτη και προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες.