(+30) 6982 229 884
Ελληνικά

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Κατά την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής σχετικής με ακίνητα, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, ο αγοραστής ή ο ενοικιαστής, συχνά δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει όλες τις ιδιαιτερότητες της νομοθεσίας. Η εταιρεία «INVEST GREECE» προτείνει τις δικές της υπηρεσίες στη νομική υποστήριξη. Δραστηριοποιούμαστε για  περισσότερα από 20 χρόνια στην αγορά, γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης επιχειρηματικής δραστηριότητας και δε θα επιτρέψουμε  να προβείτε σε κάποια λάθος κίνηση.

   Απευθυνόμενοι στους έμπειρους υπαλλήλους μας μπορείτε να είστε σίγουροι για την εξειδικευμένη βοήθεια και τις γνωμοδοτήσεις που παρέχουμε σε όλα τα θέματα. Η εκτέλεση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, η επένδυση κεφαλαίων σε ακίνητα και η απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας, αποτελούν επικερδείς συναλλαγές. Είναι όμως απαραίτητο να καταλάβετε πως πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας.

 Τι προτείνει η «INVEST GREECE»:

  • Συμβουλές σε όλα τα στάδια της συναλλαγής.
  • Βοήθεια στην προετοιμασία των εγγράφων.
  • Έλεγχος της νομιμότητας της σύνταξης του συμβολαίου.
  • Βοήθεια στην κατάρτιση επενδυτικού σχεδίου.
  • Νομική υποστήριξη σε αντιδικίες.

Οι συναλλαγές στον χώρο των ακινήτων πρέπει να είναι ανοικτές, ξεκάθαρες και χωρίς παγίδες. Εμπιστευθείτε τα οικονομικά σας μόνο σε επαγγελματίες. Οι υπάλληλοι της εταιρείας «INVEST GREECE» είναι ειδικευμένοι στον τομέα τους, επιστήμονες, διδάκτορες των οικονομικών επιστημών.

Η πολυετής πείρα στη λειτουργία της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας και στην υποστήριξη των νέων επιχειρηματιών, αποτελεί εγγύηση της δικιάς σας ασφάλειας και της νομιμότητας της κάθε συναλλαγής.