(+30) 6982 229 884
Ελληνικά

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

 Η απόκτηση ακινήτου αποτελεί πάντα μια υπεύθυνη και σοβαρή επιλογή. Ονειρεύεστε το δικό σας διαμέρισμα στην Ελλάδα, ένα μεγάλο σπίτι, ένα οικόπεδο ή αγροτεμάχιο ; Κάθε επιλογή πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά. Αν σκέφτεστε αυτό να το κάνετε μόνοι σας, συχνά είναι δύσκολο και  ιδιαίτερα αν ο αγοραστής βρίσκεται στο εξωτερικό, τότε είναι χρονοβόρο και επικίνδυνο!

  Το να βασιζόμαστε σε αυτές τις περιπτώσεις στη διαίσθησή μας ή να εμπιστευόμαστε αμφιβόλου εμπιστοσύνης μεσάζοντες δεν αξίζει. Η αμέλεια τρίτων προσώπων μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά λάθη και να χάσετε όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήματα.

 

Εμπιστοσύνη, βασισμένη στην εμπειρία!

Η εταιρεία "INVEST GREECE" θα βοηθήσει, ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για εσάς. Η πολυετής εμπειρία μας και η επαγγελματική μας κατάρτιση μπορεί να ικανοποιήσει  και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Κατά την επιλογή του ακινήτου θα ληφθούν υπόψη όλες οι επιθυμίες του αγοραστή, οι οικονομικές του δυνατότητες και τα μελλοντικά του σχέδια για επένδυση.

 Στην ιστοσελίδα προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα επιλογής διαμερισμάτων, οικοπέδων και αγροτεμάχιων, τόσο για αγορά όσο και για μικρής διάρκειας ή μακροχρόνια ενοικίαση.

  Θα βοηθήσουμε όχι μόνο να βρείτε ακίνητο στην Ελλάδα, αλλά και στην προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων, στο να ληφθούν υπόψη όλες οι νομικές λεπτομέρειες και να μη γίνουν λάθη κατά την επιλογή του ακινήτου.

 

«INVEST GREECE» - η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε!