(+30) 6982 229 884
Ελληνικά

Λίγα λόγια για μας!

 

Η εταιρεία «INVEST GREECE» δραστηριοποιείται στην αγοραπωλησία και την ενοικίαση ακινήτων στην Ελλάδα. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και βοηθάμε να καταλήξει ο πελάτης στην ιδανική επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοί μας έχουν 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό και γνωρίζουν άριστα τα λεπτά σημεία της εκτέλεσης και ολοκλήρωσης  των συναλλαγών  και τις νομικές πτυχές των αγοραπωλησιών.

  Τι προσφέρουμε :

Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για επενδυτικές ευκαιρίες όσο και για την απόκτηση ακινήτων για προσωπική χρήση και ιδιοκατοίκηση! Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ακριβώς τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις:

Εμπορικά ακίνητα

Σπίτια και διαμερίσματα

Οικόπεδα και αγροτεμάχια

Εκτός από τη συγκεκριμένη πρόταση στο χώρο των ακινήτων, η εταιρεία «INVEST GREECE» αναλαμβάνει και την πλήρη εκτέλεση και ολοκλήρωση των συναλλαγών με τις οικονομικές, φορολογικές και άλλες δημόσιες υπηρεσίες, την παροχή συμβουλών για την οργάνωση της δική σας επιχειρηματικής δραστηριότητας και τον σχεδιασμό της επενδυτικής σας στρατηγικής.

Τα πλεονεκτήματα που θα σας πείσουν να απευθυνθείτε στην εταιρεία «INVEST GREECE»:

Η συνεργασία με την «INVEST GREECE» αποτελεί εγγύηση αξιόπιστων και ασφαλών συναλλαγών στον τομέα των ακινήτων στην Ελλάδα. Προσφέρουμε άνετες και ευρείες επιλογές στην αγορά και την πώληση ακινήτων, οικοπέδων και αγροτεμαχίων διάφορων επιφανειών, εκτάσεων και χρήσης, άμεσες συμβουλές και επαγγελματική παροχή υπηρεσιών στον τομέα των επενδύσεων.

Στην εταιρεία «INVEST GREECE» εκτιμούμε τα χρήματά σας, τα νεύρα και το χρόνο σας! Η επένδυση κεφαλαίων στην Ελλάδα είναι μια επικερδής οικονομική επένδυση!